joi, 22 aprilie 2010

Stiri din Jocuri si Divertisment

Urmatoarea editie a concursului de biliard se va desfasura SAMBATA, 24.04.2010, incepand cu ora 10.30 in KING’S CLUB, sector 6, Bucuresti. Inscrie-te ACUM pentru distractie si premii! Concursul de biliard (bila 8) se adreseaza amatorilor pasionati de acestor jocuri care doresc sa-si testeze "fortele" in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la concurs dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie. Inscrie-te ACUM pe www.campionat-de-biliard.blogspot.com
Concurs de biliard amatori in KING’S CLUB pe 24.04.2010

http://jocuribarbiegratis.blogspot.com/

-------------------------

NVIDIA GEFORCE 3D VISION ESTE SUSŢINUTĂ DE COMUNITATEA DEZVOLTATORILOR DE JOCURI
NVIDIA® Corporation, liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală, anunţă că tehnologia NVIDIA® GeForce® 3D Vision™ , prima soluţie 3D stereo de înaltă definiţie pentru utilizatorii finali, a fost aclamată de principalii dezvoltatori din industria jocurilor. Designerii, artiştii, dezvoltatorii şi toate forţele creative din spatele industriei jocurilor au avut oportunitatea să testeze tehnologia 3D Vision, pe care au întâmpinat-o unanim cu multe laude. Tehnologia este demonstrată, în prezent, la târgul CeBIT din Hanovra, Germania.


Punând bazele unui nou segment de consumatori care agreează divertismentul 3D pe computerele personale de acasă, 3D Vision este o soluţie formată dintr-o pereche de ochelari stereoscopici wireless, un emiţător de mare putere IR şi o aplicaţie software avansată care transformă în mod automat sute de jocuri pentru PC în experienţe 3D totale. Concepută pentru monitoarele şi televizoarele care rulează la 120Hz şi mai mult, 3D Vision permite afişarea unor imagini clare, nedistorsionate care vor crea o experienţă cu totul nouă în vizualizarea jocurilor 3D, filmelor 3D şi fotografiilor 3D.
http://jocurinoinoute.blogspot.com/
-------------------------

Weekend vesel la Liberty Center, 24-25 aprilie 2010
Pe 24 si 25 aprilie, sub genericul Primavara rasare distractia!, continua la Liberty Center seria de evenimente dedicate vizitatorilor centrului. Organizate fie la etajul al doilea al centrului, pe patinoar, fie la parter, evenimentele acestui weekend sunt dedicate copiilor care iubesc animalele.

Astfel, sambata, 24 aprilie, de la 18:00, copiii sunt invitati la un atelier de creatie localizat la parter, avand ca tema Animalele noastre preferate. Sub indrumarea profesorilor specializati, copiii vor putea desena si modela animalele lor preferate.
http://jocuri-bile.blogspot.com/

-----------------------
Un japonez a urcat duminică seară pe podiumul concursului de dans sportiv secţiunea seniori, organizat în cadrul ediţiei 2010 a Campionatului Naţional al României la Dans Sportiv.

Sâmbătă şi duminică 6-7 martie 2010 a avut loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, Campionatul Naţional de Dans Sportiv. Câteva sute de perechi de dansatori, de toate vârstele, s-au înfruntat în aceste zile pe ringul de dans, în cadrul acestei manifestări grandioase, desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv. Concursul a fost organizat de cluburile „Phoenix” şi „Pas în doi”, reprezentate de domnii Gheorghe Răducan, Virgil Grigore şi Bogdan Păun.

http://super-jocuri-online.blogspot.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu